DJ Stone: Een DJ die een muziekstijl heeft op het gebied van Top40, Rock & Soul, en tevens ook groot fan is
van “De Rolling Stones”.  vandaar ook zijn naam “DJ Stone”.  Het is een top DJ die graag lekkere muziek draait en ook eventueel uw verzoekjes wil behandelen. DJ Stone heeft al radio ervaring sinds de jaren 70 en heeft dus heel veel ervaring in huis.

 

 


 

DJ Liiaa: In haar show varieert de muziek van de Jaren 80, Jaren 90 t/m 2010. We hebben het dan over “Foute nummers van toen en nu”. (o.a. Aqua, DJ Paul Elstak, Marco Borsato, Captain Jack, Vengaboys en meer…). Lekker gezellige muziek voor de zaterdag middag als je op de bank zit, schoonmaakt of werkt.

 

 


 

DJ Alex: Deze DJ houd van diverse muziek (van Top 40 tot nederlands en zelfs jaren 80 en 90 tot Hardcore). Dus zijn muziek is heel erg gevarieert. Ga er maar vanuit dat dit een echte onzin-show word met veel gezelligheid en lekkere muziek.

 

 

 


 

DJ Dennis:  Bij onze DJ Dennis kan je van alles verwachten, van Nederlands tot lekkere Franse muziek.  Vanuit zijn studio draait hij graag jou verzoekje, die je ook via de chat kan indienen.

Maar pas op met de muziek van DJ Dennis, de meeste luisteraars worden er toch op betrapt dat ze lekker meezingen met de geweldige nummers!!

 

 

 


 

DJ Toon:  Altijd lekkere gezellige muziek en ontspannen uitzending,  DJ Toon draait lekker Nederlands afgewisseld met sommige golden oldies en andere lekkere muziek.

Ook kan je bij hem altijd je verzoekje indienen, dus kom gezellig in de chat en maak kennis met onze DJ Toon.

 

 


DJ Lisa:  Lisa laat je kennis maken met chinese muziek van alle leeftijden, afgewisseld met engelse muziek en natuurlijk hollandse nummers. Gerard Joling mag dan niet ontbreken.

DJ Lisa:Lisa介绍所有年龄段的中国音乐,交替使用英语音乐,当然还有荷兰歌曲。 杰拉德·乔林不容错过。

 

 

 DJ Awrom: Hier kan je echt alles verwachten, van pop tot joods tot hardrock, afgewisseld met Amsterdamse muziek. Veel gekkigheid in zijn programma.

In de mesjogge show kan je echt alleen maar onzin verwachten, alles is dan mogelijk en niets is te gek. Lekker luisteren met een kopje heerlijke Russische koffie.

De LA show is samen met DJ Lisa, dus dan kan je joodse chinese humor verwachten!!